جدیدترین اخبار :
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی
  • جذب ۲۱ همت سرمایه‌گذاری در ریمدان؛ تغییر مسیر یک مرز برای پیوند با بازار پاکستان + فیلم
  • حضور نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد در بیست‌وششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری شیامن چین

جشنواره غذای منطقه آزاد چابهار از بهترین جشنواره های کشور بود

گردشگری | تاریخ خبر : 98/05/29 | تعداد بازید :3812
"محمد صارمی" سرداور جشنواره غذای منطقه آزاد چابهار از داوران ملی کشور با ارسال پیامی ضمن تشكر از برگزار كنندگان اين جشنواره گفت: در طول دو سال برگزارى جشنواره هاى غذا در كشور، این جشنواره جزو بهترين ها بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار وی در ادامه پیام خودآورده است؛ تشكر ويژه دارم از شركت كنندگان در مسابقه كه با غذاهاى متنوع و كيفيت بالاى غذاها داوران ملى كشور را متعجب كردند.

صارمی در ادامه عنوان کرد: از همه عزيزان سپاسگزارم كه ما را ميهمان سفره هاى خود كردند، استان سيستان و بلوچستان از بهترين هاى ايران عزيز بوده، هست و خواهد بود.

جشنواره غذا با شرکت بالغ بر ۶۰ شرکت کننده از رستوران ها، مراکز بومگردی و پذیرایی، سرآشپزان و کدبانوهای استان سیستان و بلوچستان و سایر شهرهای کشور با ۱۰۰ نوع از انواع غذاهای محلی، سنتی و مدرن، پیش غذا، دسر و سالاد و نوشیدنی ها در نمایشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار همزمان با جشنواره تابستانی مونسون روز گذشته دوشنبه ۲۸ مردادماه ۹۸ با استقبال خوب مردم برگزار شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل